Om LilithNews.com

Vi er din boliglånsekspert på nett! Vårt virke er spesialisert innen alle sider ved boligfinansiering og finansiering av fritidseiendommer i inn- og utland. Herunder har vi kompetanse når det gjelder anskaffelse av egenkapital, refinansiering av annen gjeld inn i boliglån (forbrukslån, kredittgjeld), flytting av lån og så videre.

Mange sparer penger fra første dag av når de velger bedre banktjenester. Refinansiering og flytting av boliglån gir bedre rentebetingelser, og dermed lavere månedlige kostnader. Ved å redusere utgiftene forbundet med bolig, frigjøres kapital som kan brukes til å investere i fremtidige inntekter. Derfor er lønnsomheten ved å velge rett bank ofte dobbelt så stor som mange tror.

Vår ekspertise kommer deg til nytte uten at det koster all verden. Vi har som prinsipp å holde fokus på kundens behov for bedre økonomi. Derfor tilbyr vi rådgivning etter ”no cure – no pay” prinsippet. Vil du vite mer, er det bare å kontakte oss gjennom skjemaet du finner på nettsidene våre.